Nuevo LES TRAPELLERIES DE L'EMIL 5 Ver más grande

LES TRAPELLERIES DE L'EMIL 5

Editorial Kokinos

ISBN: 978-84-19475-19-0

Atención: últimos productos disponibles!

15,50 €

L’Emil té cinc anys, les seves trapelleries sempre són divertides i les seves ocurrències tenen revolucionat tot el poble. És enginyós, alegre, afectuós i, tot i que sempre porta bones intencions, de vegades acaba ficant-se en un bon embolic. 

Viu a una granja i està inspirat en les històries i anècdotes que li explicava el seu pare, en Samuel, de quan ell era un nen.
 
Amb il·lustracions a color de Björn Berg, aquest llibre, el primer d’una sèrie de sis volums, és perfecte per als primers lectors gràcies a la tipografia grossa i senzilla. 
 
Aquesta vegada, Emil va posar una granota a la cistella i… I després es va ficar en un embolic tan terrible que gairebé costa explicar-ho. Tots volem un món millor, viure en harmonia i arribar a ser la millor possibilitat de nosaltres mateixos. Però com fer-ho i per on començar? Astrid Lindgren estava convençuda que cal començar de zero. Des de la infància. Les nenes i els nens seran més feliços i més intel·ligents si viuen com l’Emil, el personatge de l’Astrid: jugant.

Más detalles

 • Com la majoria d’infants, l’Emil aprèn a través de que és lúdic: de vegades les seves trapelleries creen problemes, i resoldre’ls amb intel·ligència i aprendre que les coses no sempre surten com es planegen forma part de l’aventura de créixer. 
   
  Enguany celebrem el 60è aniversari de la seva publicació. Les trapelleries de l’Emil és una de les sèries més estimades d’Astrid Lindgren. Ideal per llegir en família.
  Autora: ASTRID LINDGREN

  Ilustrador: BJÖRN BERG

  Nº de páginas: 108
  Edad recomendada: a partir de 10 años

Accesorios

30 productos más en la misma categoría:

Libros en Català