Nuevo EL SUPERDETECTIU BLOMKVIST 1 Ver más grande

EL SUPERDETECTIU BLOMKVIST 1

Editorial Kokinos

ISBN: 978-84-19475-59-6

Atención: últimos productos disponibles!

17,50 €

Kalle Blomkvist és un jove aspirant a detectiu. Li agrada comparar-se amb els personatges més famosos i coneguts d’aquesta professió, com ara l’Hércules Poirot o Lord Peter Wimsey. Li encanta jeure sota la perera del jardí i fer dissertacions sobre criminologia al seu lleial interlocutor imaginari. 

Durant les vacances d’estiu, descobreix uns estranys esdeveniments que passen sota la superfície del seu poble idíl·lic i, amb l’ajuda dels seus amics, l’Anders i l’Eva-Lotta, no dubtarà ni un minut a endinsar-se en una aventura que de vegades pot arribar a ser terroríficament perillosa, fins i tot per a un superdetectiu com ell. 

Aquesta novel·la policíaca és la primera d’una sèrie de tres. L’any 1937, l’Astrid Lindgren va treballar com a secretària de Harry Söderman, un professor de criminologia de la Universitat d’Estocolm, i tot el que va aprendre amb ell ho va fer servir per escriure aquesta trilogia del superdetectiu Blomkvist. 

A l’única entrevista que va acceptar fer l’Stieg Larsson, autor de la trilogia Millenium, va explicar que el personatge de Mikael Blomkvist, rep per la premsa el sobrenom de «Kalle Blomkvist», com el personatge d’Astrid Lindgren. En aquesta mateix entrevista diu que el personatge de la Lisbeth està inspirat en la Pippi: « Vaig pensar en la Pippi Calcesllargues, una noia tan forta que podia aixecar un cavall. 

Más detalles

  • Com seria ella avui en dia? Com seria la Pippi adulta? Aquesta idea  va anar evolucionant fins a transformar-se en la imponent Lisbeth Salandeer». 

    El superdetectiu Bolmkvist, tot i que només té tretze anys, és tot un expert identificant pistes, resolent enigmes, i és capaç de veure més enllà del que els policies i altres persones adultes passen per alt. En fi, que ensuma el delicte de sota les pedres. 

    Autora: Astrid Lindgren

    Edad recomendad: a partir de 10 años

    Nº de páginas: 176

30 productos más en la misma categoría:

Libros en Català